fra uden for feltet til nederste

 


Scowen trak en tilbage for Lee Johnsons side med 13 minutter



Billige Fodboldtrøjer, Fodboldtrøjer Til Børn, Matchtröjor Fotboll



addicks, ubesejret i otte fodboldtrøjer outlet nederste venstre hjørne

 

Sunderland mistede terræn på de automatiske oprykningspladser i League One efter at være faldet til nederlag af playoff-håbefulde Charlton.

Addicks, ubesejret i otte kampe, sikrede point for at forblive i kontakt med de øverste seks takket være et selvmål fra Black Cats-midtbanespiller Josh Scowen i det 31. minut og en lav finish fra Alex Gilbey i det 61. minut.

Scowen trak en tilbage for Lee Johnsons side med 13 minutter tilbage, men de kunne ikke finde en udligning.

Portugal Trøje

Charlton sluttede Sunderlands 14-kamp ubesejrede løb i alle konkurrencer - efterlod dem fem point bag Peterborough, der var nummer to, om end med et spil i hånden. De er otte genert af lederne Hull, som har spillet to spil mere.

Schweiz Trøje

Sunderland kunne og burde måske have været foran før åbningsmål, men topscorer Charlie Wyke gik glip af to fantastiske muligheder.

Frankrig trøje

Charlton tog føringen, da Scowens forsøg på at ramme linjen ramte taget på nettet efter Ryan Inniss 'header blev kun halvt reddet af Lee Burge.

Spanien trøje

Addicks-angriberen Jayden Stockley var allerede på vej mod stolpen, da Gilbey klæbede sig fast på hans flick-on lige efter timen for at tilføje det andet fra tæt hold.

Scowen forbedrede for at sætte Sunderland tilbage i det med en 20-yard dykning, efter at målmand Ben Amos havde nægtet Wyke igen.

Men Wearsiders kunne ikke finde en måde at udjævne ting på i en hektisk fem minutters stoptid.

Offside, Charlton Athletic. Alex Gilbey prøver et gennemspillet, men Liam Millar går i offside.

Mål! Sunderland 1, Charlton Athletic 2. Josh Scowen header fra uden for feltet til nederste venstre hjørne.