fotballdrakter


Manchester United vant Premier League etter at Ole Gunnar



Manchester United Drakt, Manchester United Drakt Barn



uniteds fortjente 1-0-seier fotballdrakter eneste skudd

 

Gary Neville har nektet å utelukke at Manchester United vant Premier League etter at Ole Gunnar Solskjærs side gikk på topp og oppfordret United-fansen til å 'la seg rive med' før søndagens oppgjør med Liverpool.

Uniteds fortjente 1-0-seier over Burnley har drevet dem tre poeng unna Champions Liverpool og toppen av Premier League ved 17-spillersmerket for første gang siden tittelvinnersesongen 2012/13 under Sir Alex Ferguson.

Det representerer en forbløffende snuoperasjon for United siden de tapte hjemme mot Arsenal i begynnelsen av november, og Sky Sports-ekspert Neville nyter situasjonen - og det helt uventede synet av United over Liverpool i ligatabellen.

manchester united drakt

Mot alle odds vil United avslutte uken seks poeng unna Liverpool hvis de vinner på Anfield i Super Sunday-sammenstøtet direkte på Sky Sports, men tror Neville virkelig at United kan fullføre kampanjen som mestere?

manchester united drakt barn

Paul Pogbas volley i andre omgang sikret Uniteds siste borteseier med Burnley som ikke klarte å lande et eneste skudd på mål.