nternet Download Manager 6.39 Build 2 IDM Crack ile yama ücretsiz indirme, indirme hızını 5 kata kadar artırabilen güçlü ve hızlı bir uygulamadır. Artık ihtiyacınız olan tüm dosyaları IDM Crack ücretsiz İndirme uygulamasını kullanarak indirebilirsiniz. IDM’yi IDM’nin resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ancak resmi web sitesinden yalnızca deneme sürümünü alırsınız. Deneme süresi sona erdikten sonra IDM’ye bir lisans anahtarı ile kayıt olmanız gerekmektedir.
Aşağıdaki bağlantıdan IDM Crack yamasını indirebilir ve IDM’ye seri numarası ile kayıt olabilirsiniz. Temiz ve düzenli bir düzeni vardır. IDM 6.39 Build 2 crack ve serial key, indirme hızını hızlandırabilen birçok yeni özelliğe sahip, kullanımı kolay yazılımlardır.

Internet Download Manager IDM tam sürüm ücretsiz indirme, basit bir grafik kullanıcı arayüzüne sahiptir, bu da onu kullanıcı dostu ve kullanımı kolay hale getirir. Internet Download Manager IDM Crack seri anahtarı ücretsiz indirme, akıllı indirme mantığı hızlandırıcısına, akıllı dinamik dosya segmentasyonuna ve indirme hızını hızlandıran güvenli çok parçalı indirme teknolojisine sahiptir. Diğer indirme yöneticileri ve hızlandırıcılardan farklı olarak, İnternet İndirme Yöneticisi tam sürüm en son 2021 dosyaları dinamik olarak indirir. En iyi hızlandırma performansını elde etmek için ek bağlantı ve oturum açma aşamaları gerektirmeden indirme işlemi sırasında mevcut bağlantıları yeniden kullanır.

İnternet İndirme Yöneticisi 6.39 Seri Anahtarı 2021
IDM 6.39 Crack Setup en son sürümü ücretsiz indirme, proxy sunucusu, FTP ve HTTP protokolü, güvenlik duvarı, yeniden yönlendirme, tanımlama bilgileri, yetkilendirme, ses ve video içerik işlemeyi destekler. IDM Serial Keygen indirme, indirmeleri otomatik olarak gerçekleştirmek için Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Tarayıcı, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir.

Ayrıca komut satırından dosyaları sürükleyip bırakabilir veya Internet Download Manager 2021’i kullanabilirsiniz. Internet Download Manager ücretsiz seri numarası, modemi belirlenen zamanda arayabilir, gerekli dosyaları indirebilir ve ardından bilgisayarı askıya alabilir, hatta kapatabilir. IDM crack key, kullanıcının en iyi indirme hızını sağlamak için bir dosyayı indirirken tam bant genişliği kullanır.

Internet Download Manager indirmeli IDM Crack, Windows 10 uyumluluğu ekler ve web oynatıcısına bir IDM indirme paneli ekler. Ayrıca tam Windows 8.1 (Windows 8, Windows 7 ve Vista) desteğine, sayfa kazıma araçlarına, yeniden geliştirilmiş planlama prosedürlerine ve MMS protokol desteğine sahiptir. IDM Patch 2021’in yeni sürümü ayrıca IE 11 ve IE’ye dayalı gelişmiş entegrasyon, yeniden tasarlanmış ve geliştirilmiş indirme motoru, en son tarayıcılarla benzersiz gelişmiş entegrasyon, geliştirilmiş araç çubuğu ve diğer birçok iyileştirme yeni özellik ekler. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 için IDM crack indirme.

Seri anahtar ile IDM Nasıl Kaydedilir?

İlk olarak, Internet Download Manager’ı yükleyin.
Kurulumdan sonra, kayıt olmak için sağlanan herhangi bir seri anahtarı kullanın.
IDM Seri Anahtarları [Son Güncelleme 2021]

Y5LU5M-NF4E0Q-GJ5R2L-5BH86I
F9TZ49-P6IFGF-SMEG74-2MWP21
CJVFA0S-K6CORB4-R4N34PJ-EKGTNRK
İnternet İndirme Yöneticisi anahtar çatlağı:

GH43N-NDSD43-LKI32DS-MHSA32
HUDWE-UO689-6D27B-YM28M
XONF7-PMUOL-HU7P4-D61QQX
Crack Keys ile IDM’yi Ücretsiz İndirin:

DJLFR-JK65K-B4DG3-HDWYO
9F56II-FRW58-KIAYV-WGTFD
F9539-P6KG2-LJW74-2FRF21
IDM Crack Temel Özellikler:
İndirme hızını 5 kata kadar artıran çok güçlü bir araç.
IDM Full Version Setup crack, kullanıcı dostu ve kullanımı kolay hale getiren basit bir grafik kullanıcı arayüzüne sahiptir.
Tüm popüler tarayıcılar ve uygulamalar, IE, Chrome, AOL, MSN, Mozilla, Netscape, Firefox, Avant Tarayıcı ve diğerleri dahil olmak üzere Internet Download Manager’ı destekler.
Internet Download Manager Crack (IDM Crack), bitmemiş indirmelere kaldıkları yerden devam edecektir.
Internet Download Manager Crack 6.39 Free Download, dosya indirme mantığını optimize etti.
IDM Seri Numarası indirilen dosyayı dinamik olarak dosya segmentlerine böler.
Hızlı ve kolay kurulum, sizin için gerekli ayarları yapacak ve Internet Download Manager’ın sorunsuz bir şekilde kurulmasını sağlamak için sonunda bağlantınızı kontrol edecektir.
IDM 6.39 seri anahtarı, indirme tamamlandığında otomatik olarak bir tarayıcı çalıştırabilir.
İnternete belirli bir zamanda bağlanabilir, istediğiniz dosyaları indirebilir, bağlantısını kesebilir veya bittiğinde bilgisayarınızı kapatabilir.
Bağlantıları sürükleyip bırakabilir ve indirilen dosyaları Internet Download Manager’a sürükleyip bırakabilirsiniz.
Internet Download Manager Patch, web sitesi örümceği ve kapmak içerir.
IDM, web sitelerinden filtrelerle belirtilen tüm gerekli dosyaları seri anahtarlı ücretsiz tam sürümünü indirin.
İnternet İndirme Yöneticisi Tam Sürüm Özellikleri:
Ana pencerede görünecek sırayı, düğmeleri ve sütunları seçebilirsiniz.
IDM tam sürüm crack ücretsiz indir rar kurulumu ile birçok proxy sunucusunu destekler. Örneğin, Microsoft ISA ve FTP proxy sunucularıyla çalışır.
Ayrıca, dosyaların periyodik senkronizasyonunu kullanarak değişiklikleri senkronize edebilirsiniz. İndirme veya senkronizasyon için birkaç indirme kuyruğu oluşturmak ve planlamak mümkündür.
Internet Download Manager Crack Son Sürüm, ana kimlik doğrulama protokollerini destekler: Temel, Anlaşma, NTLM ve Kerberos.
IDM Full Crack’i indirin ve mevcut sayfaya bağlı tüm indirmeleri ekleyin. Bu özellik ile birden fazla dosya indirmek kolaydır.
Chrome uzantısını kullanarak Internet Download Manager ile dosyaları indirin.
Internet Download Manager son sürüm crack, tanımlı indirme kategorilerini kullanarak indirmeleri otomatik olarak düzenlemek için kullanılabilir.
Hızlı güncelleme, yeni sürümleri kontrol edebilir ve haftada bir kez güncellenebilir. Hızlı güncellemeler özelliği, en son sürüme eklenen tüm yeni özellikleri listeler ve kullanıcıya en son sürüme güncellemek isteyip istemediğini sorar.
Kota özelliğiyle aşamalı indirme, indirmeyi saatte tanımlanmış bir megabayt sayısıyla sınırlar. IDM Ücretsiz İndirme Uygulaması özelliği, Direcway, Direct PC, Hughes, vb. gibi adil erişim politikası (veya FAP) kullanan bağlantılar için kullanışlıdır.
Çok dillidir. Her dile çevrilmiş crackli Internet Download Manager IDM indirme.
IDM Aktif Versiyonu Arnavutça, Arapça, Azerice, Boşnakça, Bulgarca, Çince, Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Farsça, Fransızca, Almanca, Yunanca, İbranice, Macarca, İtalyanca, Japonca, Korece, Litvanca, Makedonca, Norveççe, Lehçe’ye çevrildi , Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, İspanyolca, Tayca, Türkçe ve Özbekçe.
Sistem gereksinimleri:
Desteklenen İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/8.1/10 [x32 bit veya x64 bit]
Gerekli bellek (RAM): 512 MB RAM gerekli (1 GB RAM Önerilen).
Gerekli Sabit Disk Alanı: 50 MB boş sabit disk alanı gereklidir.
İşlemci: Intel Pentium 4 veya üstü.
IDM 6.39 Build 2 Nasıl Kırılır?
Öncelikle IDM Crack’i Serial key Full version ile indirin.
IObit Uninstaller Pro ile önceki sürümü tamamen kaldırın.
Not Virüs Korumasını kapatın.
İndirdikten Sonra Paketi açın veya RAR dosyasını çıkarın ve kurulumu açın (çıkartmak için Winrar kullanın).
Kurulumu her yerden kapattıktan sonra kurun.
CTRL + ALT + DELETE tuşlarına basın ve Görev Yöneticisine gidin
Görev Yöneticisinden Kapat >> IDMAN.exe
Şimdi ‘Crack’ veya ‘Patch’ klasörünü açın, yamayı kopyalayıp kurulum klasörüne yapıştırın.
Bu işlemden sonra yamayı yönetici olarak çalıştırın ve crack butonuna tıklayın.
Tüm bunlardan sonra, Ömür Boyu 2021 için IDM Son Sürümünün keyfini çıkarın.
Ayrıca Driver Booster Crack‘i görmek isteyebilirsiniz [Son]