Enerji Paketi

Güneş Enerji Kiti
Güneş panelleri ile kullanımınıza hazır olarak sunulan kitler genelde taşınabilir solar sistemler, on grid sistemler, aydınlatma sistemi, bağ evi sistemi, mini buzdolabı sistemi, arıcı paketi, kamp paketi şeklinde özel tasarlanan kitler hesaplamaları ve testleri daha önceden yapılarak sizin kullanımınıza sunulmaktadır.Hazır güneş kitlerini inceleyerek ihtiyacınız olan kiti kurulum masrafı etmeden alıp direk kullanabilirsiniz.
Güneş enerji sistemi kurmak ilk yatırım maliyetinin yüksek oluşu fakat diğer enerji santrallerine göre ilk yatırım maliyetinin fizibilitelerine kıyasla bakım onarım maliyetlerinin düşük oluşu, yakıtının güneş kaynağı oluşu birçok yatırımcının gerek elektrik enerjisi üreterek satışına gerekse sadece kendi enerjisini kendi üreterek elektrik zamlarından kurtulmasına hatta tüketim fazlası elektrik enerjisini kendi birim zaman tarifesi üzerinden satışını yapmak için güneş enerjisi sistemi kurmayı düşünüyor öncelikle güneş enerjisini desteklemek için alternatif modeller oluşturulmuş olup ülkelere göre değişen hibe ve teşvikler mevcuttur. Ülkemizde güneş enerjisi santrallerinden üretilen elektrik birim zaman tarifesi üzerinden 10 yıl boyunca devlet alım garantisi altındadır.

Ülkemizde TKDK destekleri ile %50-%65 arasında güneş enerjisi devlet desteği ile tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteriyorsanız her yıl düzenli olarak 302-7 kodu ile ges yatırımları desteklenmektedir. Ges devlet desteklerinden yararlanmak için çağrı mektubu, bağlantı anlaşması ve ges proje dosyalarınızın öncesinde hazırlanmış ve ilgili kurumlarca onaylatılması gerekmektedir. Hibe başvuru ve evrakları için ilgili kurum sitesine giderek detaylı bilgi alabilir veya proje uzmanlarımızın danışmanlık hizmetinden yararlanabilirsiniz.