Als vier decennia gecertificeerd reisbureau, wereldwijde vertegenwoordiger van vervoerders, analist, essayist, instructeur en fotograaf, is reizen, of het nu voor plezier of zakelijke doeleinden is, altijd een enorm en een fundamenteel onderdeel van mijn leven geweest. Ongeveer 400 uitstapjes naar elk deel van de wereld, via straat, spoor, oceaan en lucht, brachten zowel onopvallende als kleurrijke bezwaren met zich mee. In dit artikel staan ​​de mensen in Europa centraal.

Ierland:

Ierland, het smaragdgroene eiland, werd eveneens bezocht tijdens verschillende evenementen, en de attracties waren onder meer Trinity College, St. Patrick's Cathedral en Phoenix Park in Dublin. Een Glens of Antrim-agenda omvatte Belfast; Ballycastle, Dunluce-kasteel; de Old Bushmills-distilleerderij; de Carrick-a-Rede touwverbinding; en de Giant's Causeway, die vulkanische zeshoekige basaltsecties bevatte, allemaal in Noord-Ierland.

Ochtendthee in het Marine Hotel in Ballycastle omvatte scones, spread, jam, slagroom en potten met de eigenlijke thee, en lunch in het Royal Court Hotel benadrukte nieuwe biologische producten; een buitenshuis van vlees, saus, mierikswortel, een gebakken goede kop, geroosterde aardappelen, geborrelde aardappelen, wortelen en kool; aardbei en kiwi pavlova met slagroom en aardbeiensaus; espresso; en chocolade pepermuntjes.

Buitengewoon Groot-Brittannië:

Het buitengewone Groot-Brittannië vertegenwoordigde verschillende uitstapjes naar zijn drie divisies in Engeland, Schotland en Wales en enkele Britse eilanden.

Touring in London omvatte het geheel van de daadwerkelijke afbeeldingen, waaronder het parlement, de Big Ben, Westminster Abbey, de Tower of London, het Jewel House, St. Paul's Cathedral, Number Ten Downing Street (het autoriteitshuis van de Engelse premier). Buckingham Palace, de top-down reorganisatie, een reis over de rivier de Theems, het National Maritime Museum in Greenwich, de Cutty Sark, het Royal Naval College en het Greenwich Observatory, waar Greenwich Mean niet echt in steen gebeiteld is.

Een verblijf in het Hansel and Gretel Hotel in Londen, waarvan de fantasie als versieringsthema werd ingevuld met peperkoek en heksenborstels in de lounge, inclusief een dagelijks Engels ontbijt met eieren, spek en toast.

Southampton was een regelmatige pre- en post-reis en - doorkruisende haven van inscheping en ontscheping.

Schotland omvatte Glasgow, Greenock, South Queensferry en Edinburgh, de laatste met bezoeken aan de nieuwe stad, de oude stad, het twaalfde-eeuwse archaïsche Edinburgh Castle en de Royal Mile.

De oude archeologische vindplaats Skara Brae, daterend uit 3000 voor Christus, het Skaill House, de Ring of Brogar, Scapa Flow en Kirkwall werden volledig onderzocht op de Orkney-eilanden ten noorden van Schotland.

Een spoorwegonderneming in beperkte mate heeft een pad vrijgemaakt door Snowdonia National Park in Wales.

Ga naar Guernsey, een van de Kanaaleilanden, vertegenwoordigd touring naar St. Peter Port, Sausmarez Manor, en een eilandrit die St. Martin's Parish, St. Pierre du Bois, Rocquaine Bay, St. Deliverers Parish, Reservoir, Little Kapel, en St. Andrew Parish.

Scandinavië:

Er werden verschillende excursies gemaakt naar de vier Scandinavische landen Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden op het vasteland van Europa.

Denemarken:

Denemarken, de eerste van hen, zag zowel wandelende als motormentor-reizen door de belangrijkste bezienswaardigheden van Kopenhagen, waaronder de Radhuspladsen of het stadhuis; Nyhaven of New Haven, een geul gefixeerd met schitterende achttiende-eeuwse huizen en gewaardeerd op een boottocht; Christiansborg Palace, Rosenborg Castle, Amalienborg Palace, de beroemde Kleine Zeemeermin, het Ny Carlsberg Glyypotek vakmanschap historisch centrum, de persoon te voet alleen Stroget winkelstraat, de Round Tower en Tivoli Gardens.

taxi luchthaven brugge Een schip dat zich afscheidde van Kopenhagen naar het eiland Funen, de stad Odense die de doorgang vormde naar het Hans Christian Andersen-huis, het Hans Christian Andersen-museum, het landhuis, een Deense plattelandskerk, een Deense boerderij en de eik Bos kasteel.

Accommodatie in Kopenhagen omvatte ochtendmaaltijden die consequent de nadruk legden op wienerbrod, of Deens gebak, en een buffet met meer dan 60 gerechten, van lekkernijen tot dessert.

Finland:

Bedekt met lichte sneeuw, Helsinki, een overnachting op een oostelijke wereldwijde rondvlucht, omvatte een rondleiding op het marktplein, de kathedraal van Helsinki, het treinstation en de uit rotsen gebouwde Temppeliaukio-kerk.

Buitensporige kosten vereisten "traveler fixes" van opgedroogde broden en delicate cheddar voor het ontbijt gekocht in de banketbakkerskeuken rond de bocht van het verblijf en gerookte zalm voor de lunch gegeten in de luchthaven voor vertrek naar Tokio.

Noorwegen:

Een reis door de Noorse fjorden, slechts een introductie van wat later zou komen, toonde een kenmerk aan Oslo, naast bezoeken aan het Fram House, dat het herstelde, volledig gemanipuleerde transport bevatte dat zowel campagnes op de Noord- als Zuidpool probeerde, de Kon- Tiki Museum, het Noorse Volksmuseum, Viigeland Sculpture Par