Fotballdrakter Barn


League Cup og Europa League



Norge Drakt, Liverpool Drakt



mens første halvdel av tiden billig fotballdrakter merry-go-runden til keeper


30-åringen er en av få spillere igjen i Ole Gunnar Solskjærs lag som har løftet Premier League-tittelen.

Mens første halvdel av tiden hans i Manchester var svært vellykket, med De Gea også løftet FA Cup, League Cup og Europa League.

Men siden han etablerte seg som en av de beste keeperne i den engelske topp-flighten, har De Geas form falt.

Det førte til at Solskjær valgte å promotere United Academy-produktet Dean Henderson til rollen som førstevalgsmann denne sesongen.

norge drakt Mens De Gea har slått tilbake med en rekke imponerende prestasjoner, er Solskjær helt klart opptatt av å gjøre Henderson til hans langsiktige skuddstopper.

Det gjør det sannsynlig at spanjolen er på vei mot en avgang fra klubben i det kommende overgangsvinduet.

liverpool drakt Selv om kontrakten hans fortsatt har to år igjen, har det blitt foreslått at de kan komme til enighet om å avslutte avtalen tidlig.

maglie calcio poco prezzo En av de 'dominoene' er AC Milan -keeper Gianluigi Donnarumma, som skal forlate Serie A -klubben i sommer.


fotbollströjor Italienskens kontrakt utløper i slutten av juni, og han vil neppe signere en ny avtale for å forlenge sitt åtte år lange opphold i San Siro.

United søker en ny keeper denne sesongen, og Lee Grant og Sergio Romero forlater også Old Trafford.

Den keeperen kan være Donnarumma, med TMW som hevder at Red Devils nå har flyttet inn i bildet for å signere 22-åringen.

Donnarummas avgang ser ut til å være alt annet enn bekreftet, og det italienske nettstedet uttalte at en avtale om å signere Lille -keeper Mike Maignan er 'praktisk talt avsluttet'.

Juventus er også interessert i å signere mannen Maignan vil erstatte, samt Real Madrid, som TWM hevder vurderer å selge Thibaut Courtois.

Det 'fornavnet' på handlelisten deres er imidlertid De Gea, med avgangen fra United som knytter merry-go-runden til keeper.














Maglie Calcio a poco prezzo