billige fotballdrakter

retur til den internasjonale scenen



Euro 2020 brakett og inventarplan

Etter

 

Kjøpe Fotballdrakter, Psg Drakt, Manchester United Drakt

 



slik er skottlands overflod fotballdrakter tilbud hans, oppstod pandemonium


- Euro 2020 brakett og inventarplan

Etter år i villmarken har denne gjengen med spillere nådd toppen igjen, ledet av Liverpools venstreback Andrew Robertson. Slik er Skottlands overflod av venstresidige spillere, med Arsenals Kieran Tierney også i troppen, de har skiftet formasjon for å imøtekomme begge i samme lag. Aston Villa-midtbanespiller John McGinn driver ting på midtbanen, mens Chelsea den fremragende unggutten Gilmour kan ha en enorm kampanje.

Manchester Uniteds Scott McTominay kan enten være en provisorisk midtstopper sammen med Grant Hanley eller forankre midtbanen

kjøpe fotballdrakter. Så har du Southamptons Che Adams foran, den alltid pålitelige Marshall eller Gordon i mål, og en ryggrad smidd i Premier League. Denne Skottland -gruppen har dybde, og for en gangs skyld er de alle i form psg drakt. Hovedmannen for fremgangen er den stille talte Steve Clarke, den tidligere West Brom -manageren manchester united drakt.

Selv om fansenes fokus vil være på den andre kampen i gruppe D når de møter 'Auld Enemy' England på Wembley 18. juni, vil Skottlands retur til den internasjonale scenen mandag mot tsjekkerne, foran 12 000 fans, se Hampden Park gynge.

Mellom 1998 og 2021 gikk skotsk fotball gjennom en stygg syklus av ivrig forventning og brutal hjertesorg; de to følelsene ville kollidere når turneringer kom og gikk. Så du kan tilgi selv den mest optimistiske av Skottland -fanen for ikke å forvente at landet skal besegle et sted på Euro 2020 magliette calcio.

Men etter at de endte på tredjeplass bak Belgia og Russland i EM-kvalifiseringsgruppe I, ble Skottland tilbudt en ny sjanse via sluttspillet på grunn av suksessen deres på toppen av Nations League-pulje C. Etter å ha slått Israel 5-3 på straffer i kvalifiserende semifinale , de trakk Serbia i finalen. 'Vi har måttet kutte ut noen kamper, det var ikke alltid pent, men vi klarte å få den flaks som hadde manglet i noen tidligere kampanjer,' sa Gordon.

På et tomt Red Star Stadium ledet de Serbia 1-0 gjennom Ryan Christies mål, bare for at Luka Jovic scoret en utligning i det 93. minutt. Det gikk til straffe, og backup-keeper Gordon husker at han sto på sidelinjen på en fuktig natten, holde alt krysset mens du også føler deg maktesløs.

Med skuddvekslingen uavgjort etter fire runder, strøk Kenny McLean sitt sparkespark hjem for å gi Skottland en ledelse på 5-4. Fulham-spiss Aleksandar Mitrovic strøk mot Serbias siste straffe; han traff den lavt, til høyre, men Marshall slo av linjen og slo den unna. Etter en urolig pause på fem sekunder mens han ventet på bekreftelse fra dommeren hadde han ikke krenket av linjen hans, oppstod pandemonium.














kjøpe fotballdrakter