fotbollströjor

terminen och som ett resultat



Manchester United har spenderat hela





en flytt till old trafford fotbollströjor med eget namn på ryggen forum flytt till old trafford


Manchester United har spenderat hela transferfönstret på att jaga Sancho, som blomstrade för Dortmund i Bundesliga förra mandatperioden.

En flytt till Old Trafford ser dock allt mer osannolik ut för 20-åringen trots Solskjærs iver att ta honom genom dörren.

Han gjorde sex mål och tog upp så många assist från 30 ligamatcher förra terminen och som ett resultat har han nu tvingat sig in i Uniteds tänkande.

Förutom Sarr hävdar rapporten att Napolis Arkadiusz Milik, Bournemouths Josh King, Ivan Perisic från Inter Milan och Douglas Costa från Juventus också finns på klubbens radar fotbollströjor.

Milik är redo att lämna Napoli för en ny utmaning någon annanstans men United är inte det enda laget som är sugen, och Tottenham är också beundrare av den polska landskampen.

Solskjaer ville att King skulle undertecknas i januari men slutade missa och nöjde sig med ett sent lånebeslut för Odion Ighalo istället fotbollströjor.

Perisic fick ögonen på United under Jose Mourinhos ansvariga tid ännu, när han beordrade värvningen av Kroatiens landskamp 2017 och 2018 sa klubbens hierarki nej maglie calcio poco prezzo.

Och Costa, som en gång var inriktad på Sir Alex Ferguson, är ett annat potentiellt Sancho -alternativ.

Samtidigt har Sky Sports-reportern Gary Cotterill hävdat att Dortmund står fast vid att 20-åringen inte kommer att lämna Westfalenstadion före måndagens övergångsfrist.

Att signera en vänsterback är också en prioritet för United med Alex Telles som är starkt kopplad till en flytt till Old Trafford.













fotbollströja barn
fotbollströjor med tryck
fotbollströja barn