billige fodboldtrøjer

kunne stave slutningen for chefen



Christopher Jullien gav Lennon sin samlede opbakning efter



Fodboldtøj Til Børn, Køb Fodboldtrøjer



odsonne edouard gav tryk på fodboldtrøjer spiller paulo di canio


Neil Lennon er på rebet som Celtic-manager, indrømmer Hoops-legenden Chris Sutton, der mener, at deres eliminering fra Europa League kan være endnu et søm i hans kiste.

Odsonne Edouard gav gæsterne et tidligt forspring, men det varede ikke længe, ​​hvor Lukas Julis, der scorede et hattrick i Glasgow, fik en brace denne gang i endnu en stor sejr for tjekkerne.

De ni i træk skotske mestere har nu to sejre i deres sidste ni kampe i alle konkurrencer og kører Rangers med 11 point på toppen af ​​Premier League, omend med to spil i hånden fodboldtøj til børn.

Renæssancen af ​​deres Old Firm-rivaler under Steven Gerrard, der topper deres gruppe foran Benfica, Lech Poznan og Standard Liege, har kun føjet til hysteriet på Celtic Park.

Hoops-forsvareren Christopher Jullien gav Lennon sin samlede opbakning efter nederlaget og sagde, at hele holdet og personalet står bag manager køb fodboldtrøjer.

Men Sutton, der spillede sammen med Lennon som en Celtic-spiller, har indrømmet, at det kunne stave slutningen for chefen fussballtrikots günstig.

En lang række store navne er allerede blevet forbundet med jobbet, herunder f.eks. Eddie Howe, Gordon Strachan, den tidligere Everton-chef Marco Silva og endda den tidligere keltiske spiller Paulo Di Canio.