billige fotballdrakter
http://www.notenbrood.com/

http://store.sunriseuph.com/

http://mark.fidosnosework.com/

http://bio.stoneleatherwood.com/

sider som dannet den opprinnelige



Juventus har blitt fortalt av det italienske fotballforbundet



Kjøpe Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter

det avsatte kraftverket var fotballdrakter til lag snappet sin serie a-krone


Juventus har blitt fortalt av det italienske fotballforbundet at de ikke vil bli inkludert i neste sesongs Serie A hvis de fortsatt er forpliktet til de mislykkede Super League-planene.

Det avsatte kraftverket var en av tre italienske sider som dannet den opprinnelige 12 før AC og Inter Milan trakk raskt sine beslutninger om å slutte seg til utbruddet.

Juve har siden stått ved sitt forslag sammen med Barcelona og Real Madrid, og erklært at de har til hensikt å 'holde ut' med sine planer i møte med 'utålelig' press og trusler.

FIGC-president Gabriele Gravina forblir uberørt og fortalte Kiss Kiss-radioen i Napoli at Serie A vil fortsette uten de 36-gangs mesterne fra Torino, med mindre de endrer holdning kjøpe fotballdrakter.

'Reglene er klare,' sa han

fotbollströjor med tryck. 'Hvis Juventus fremdeles er en del av Super League når den kommer inn neste sesong, kan den ikke delta i Serie A billige fotballdrakter. Jeg vil være lei meg for fansen, men reglene er regler - de gjelder for alle. Jeg håper dette holdet slutter snart billig fodboldtøj.'

Juve, Real og Barcas felles uttalelse uttrykte også 'angrer' på slike som Premier League-klubber Manchester United, Liverpool, Arsenal, Manchester City, Tottenham Hotspur og Chelsea som forplikter seg til UEFA.

Den europeiske fotballens styrende organ skal straffe den frafalne trioen ved å iverksette 'passende tiltak' over stuntet som så det europeiske fotballsamfunnet reise seg i opposisjon for å fordømme ideen.

På banen har Andrea Pirlo overvåket en sesongfeil, og Juve kan godt havne uten UEFA Champions League-fotball etter at Inter snappet sin Serie A-krone.