billiga fotbollströjor




Kylian Mbappe och Messis tidigare



Fotbollströjor Med Tryck, Fotbollströjor Barn



barcelonas framåt messi är trycka namn på fotbollströjor ersattes av jose mourinho


Mauricio Pochettino säger att Paris Saint-Germain skulle välkomna någon av världens bästa spelare, där Lionel Messi och Dele Alli båda är kopplade till drag till de franska mästarna.

Barcelonas framåt Messi är fri att prata med klubbar utanför Spanien, och hans kontrakt på Nou Camp kommer att löpa ut den 30 juni.

PSG har redan VM-vinnaren Kylian Mbappe och Messis tidigare Barcelona-lagkamrat Neymar, men den tidigare Tottenham- och Southampton-chefen Pochettinos ankomst har ökat spekulationen om överföringsmål. Alli har kopplats till en återförening med Pochettino under överföringsfönstret i januari fotbollströjor med tryck. , trots att Tottenham insisterar på att de inte vill sälja eller låna ut mittfältaren

arsenal trøje.

Pochettino, som har varit utan arbete sedan han sparkades av Tottenham i november 2019, har tecknat en överenskommelse fram till 30 juni 2022, med möjlighet till ett extra år.

Argentinern, 48, lade till diskussioner med klubbhierarkin om eventuell rörelse på överföringsmarknaden skulle komma fram i framtiden när han förbereder sig för sin första match som är ansvarig mot Saint-Etienne i Ligue 1 på onsdagen fotbollströjor barn.

Pochettino bagatelliserade också en eventuell återförening med ex-Tottenham-mittfältaren Christian Eriksen, som bedöms överskott till kraven i Inter Milan manchester united drakt.

PSG återupptar Ligue 1-säsongen efter en kort vinteruppehåll tredje i tabellen och är värd för Barcelona i 16-åren i Champions League i februari och mars.

Pochettino, som spelade för PSG mellan 2001 och 2003, sa att det var svårt att jämföra utmaningarna med att hantera PSG och Tottenham eftersom han inte kan vara 'objektiv' med Spurs.

Han ledde Tottenham till Champions League-finalen 2019, där de förlorade mot Liverpool, och avskedades fem månader senare, med klubben 14: e i Premier League, och ersattes av Jose Mourinho.

De senaste nyheterna och åsikterna under hela januari på SSN med våra fotbollsexperter och specialgäster.