BILLIGA FOTBOLLSTRÖJOR

sommaren men har inte kunnat

 


Men sedan han kom till Reds har den centrala



Fotbollströjor Sverige, Bayern Munchen Tröja



thiago gick med i reds förra fotbollströjor för barn närmare de tre främsta

 

Liverpool-stjärnan Thiago Alcantara har erkänt att han inte är nöjd med hur han började livet på Anfield. Thiago gick med i Reds förra sommaren men har inte kunnat hitta sin bästa form sedan han flyttade.

Spanjoren undertecknade från Bayern München förra sommaren strax efter att ha hjälpt den tyska sidan att bli Europamästare.

Men sedan han kom till Reds har den centrala mittfältaren inte kunnat hitta en bra rytm i Jurgen Klopps sida.

fotbollströjor sverige

Thiago har också utsatts för kritik för sina prestationer, med Dietmar Hamann som till och med har gått så långt att han säger att han gör laget värre.

Men spelaren själv vägrade att vika sig undan den kritiken efter Liverpools 2-0-seger mot RB Leipzig.

Thiago, som är känd för att diktera spel och sätta tempot för ett lag mitt på planen, medgav att han inte uppmärksammar någon kritik.

bayern munchen tröja

Han berörde också sin knäskada, som höll honom ute en lång sträcka strax efter hans debut för klubben.

Wales trøje

Thiago spelade en huvudroll på Puskas Stadium på onsdagskvällen och släppte de främre treerna med några vackra passande drag.

Han ställde upp tillsammans med Fabinho mitt på planen för första gången, eftersom brasilianaren ofta har varit tvungen att fylla i mittbacken.

Och Thiago hämtade beröm över Fabinho efter matchen och förklarade att det att ha den defensiva spelaren i sidan gjorde att han kunde komma närmare de tre främsta.