BILLIGA FOTBOLLSTRÖJOR

sista visselpipan kunde den belgiska

 


Chelseas lag efter hans sidas



Sverigetröja Barn, Dortmund Tröja

real madrid förlorade mest sålda fotbollströjor en nära titelrace

 

Eden Hazard har sagt ursäkt och insisterat på att han inte menade att förolämpa några Real Madrid-fans efter att ha skrattat och skämtat med medlemmar i Chelseas lag efter hans sidas utgång från Champions League i semifinalstadiet.

Real Madrid förlorade totalt 3-1 efter att Chelsea tog sig vidare till finalen tack vare mål från Timo Werner och Mason Mount på Stamford Bridge, vilket gav blues en 2-0-seger i semifinalens andra etapp på onsdagskvällen och satte upp en all -Engelsk oavgjort med Manchester City den 29 maj i Istanbul.

Hazard, som gjorde 110 gånger i över 350 matcher under sin tid i Blues från 2012 till 2019, byttes ut strax före slutet av matchen efter att ha misslyckats med att påverka sin tidigare klubb.

sverigetröja barn

Efter sista visselpipan kunde den belgiska landskampen ses skratta och skämta med några av hans tidigare lagkamrater.

Den 30-åriga åtgärden drog stark kritik från Real Madrid-anhängare och i spanska medier, med några fans som till och med krävde att han skulle överföras.

dortmund tröja

Mitt i dyster bakgrundsmusik blev ett klipp av El Chiringuito TV-presentatör Josep Pedrerol viral efter att han gick ut med en bråk om Hazard och hävdade att hans situation på klubben är 'väldigt seriös' och argumenterade för att han gjorde ett hån mot Real Madrid-supportrar.

liverpool trøje

Real Madrid spelar Sevilla, Granada, Athletic Bilbao och Villarreal före slutet av La Liga-säsongen, där Los Blancos för närvarande ligger på poäng med Barcelona och två poäng efter stadskonkurrenterna Atletico Madrid före det som kommer att bli en nära titelrace -i.