BILLIGE FOTBALLDRAKTER

brasilianske internasjonale har nylig kommet

 


Den brasilianske internasjonale har nylig kommet tilbake fra



Manchester United Drakt, Psg Drakt



han klarte ikke å fullføre bestille fotballdrakter på nett la liga på 15 kamper

 

Coutinho, 28, skal opereres denne uken, hvoretter klubben vil bekrefte nøyaktig hvor lenge han vil være ute av spill.

Den brasilianske internasjonale har nylig kommet tilbake fra et hamstringproblem og kom inn som vikar da Barca droppet poeng mot Eibar på Camp Nou.

Han klarte ikke å fullføre kampen etter å ha skadet seg selv da han vridde for å spille en pasning, med Barca som bekreftet på onsdag at han har en 'skade på den laterale menisken i venstre kne.'

Coutinho kom tilbake til Barca denne sesongen etter et års lån i Bayern München, med trener Ronald Koeman som lovet ham en viktig rolle.

manchester united drakt

Den tidligere playmakeren i Liverpool startet kampanjen i god tid før han skadet hamstringen i Clasico-nederlaget mot Real Madrid i oktober.

Han kom tilbake til aksjon i november, men har vært inn og ut av laget siden, og er nå klar for en annen lang periode på sidelinjen.

Coutinho er den siste Barca-spilleren som blir utelukket i en lengre periode. Gerard Pique og Ansu Fati er begge også ute av spill i overskuelig fremtid.

psg drakt

Imidlertid skulle Lionel Messi komme tilbake fra et ankelproblem for å møte Huesca på søndag, og Ousmane Dembele gjorde en retur fra en hamstringskade mot Eibar på tirsdag.

maglie calcio poco prezzo

Sergi Roberto, som kan spille på høyreback eller på midtbanen, er heller ikke så langt unna en retur til førstelagsfotballen.

Barcas uavgjort med Eibar representerte den åttende gangen denne sesongen, og de har droppet poeng i La Liga på 15 kamper.