BILLIGE FOTBALLDRAKTER

rikdom ligger bak deres seiersl

 


Manchester Citys formidable form er deres misunnelige



Real Madrid Drakt, Barcelona Fc Drakt



premier league-lederne lage egne fotballdrakter hodestøtte fra cancelos kryss

 

Pep Guardiola spøkte nøkkelen til Manchester Citys formidable form er deres misunnelige økonomiske støtte etter hans sides Champions League-seier over Borussia Mönchengladbach.

Premier League-lederne lettet mot kvartfinalen i konkurransen med en rutinemessig 2-0-seier i første etappe av deres siste-16-uavgjort mot den tyske siden i Budapest.

Bernardo Silva og Gabriel Jesus scoret begge sider av pause - begge mål skapt av Joao Cancelo - mens Monchengladbach ga lite, og Guardiola hevdet at Citys rikdom ligger bak deres seiersløp på 19 kamper i alle konkurranser.

real madrid drakt

City ser nå ut til å få en ny sprekk i kvartfinalen, scenen som har bevist at de angrer de siste tre sesongene.

Guardiola hevdet at hans Manchester City-lag vil måtte skjerpe seg foran målet til tross for en komfortabel Champions League-seier over Borussia Monchengladbach.

barcelona fc drakt

Til tross for den frustrasjonen så City full kontroll over det meste av spillet da de oppnådde sin 19. seier på rad i alle konkurranser.

liverpool tröja barn

Cancelo var enestående, krøllet inn et flott kryss for Silvas åpner og sendte enda en fin levering inn i boksen i oppbyggingen til Jesus-streiken.

Silva fanget også blikket, med portugiserne som ikke bare fullførte det første målet, men også hadde en hånd i det andre med en dempet hodestøtte fra Cancelos kryss.