Alege servicii personalizate pentru afacerea ta!

Doresti sa-ti promovezi serviciile sau produsele in mediul online? Noi suntem solutia! site de prezentare

Oferim o gama larga de servicii profesionale cu web design modern si intuitiv pentru prezenta dv. Online, Creare site de prezentare, creare magazine online, creare website, creare magazin online.

Realizam de la cele mai simple site-uri web pana la cele mai complexe. Pentru noi orice proiect e important. Asiguram o colaborare transparenta si respectarea termenelor de lucru. pret site prezentare

Va oferim un website de prezentare sau magazin online ce poate fi administrat de oricine (modificat poze / text) pe baza unui admin si a unei parole. web design constanta Site-urile sunt responsive (se adapteaza la smartphone / tableta) si au un design personalizat pe specificul afacerii dumneavoastra.


Magazinul online poate fi construit pe Wordpress si poate creare site constanta  contine plata online cu cardul, integrare modul curier, program de facturare.


Pretul unui website se stabileste in functie de dificultate.

De luat in calcul: Avem o varsta si un respect maxim pe care il oferim clientului. Selectam clientii si colaboram cu oamenii care stiu ce inseamna respectul reciproc. Acest lucru garanteaza ambelor parti ca exista potential tigla ceramica constanta pentru un proiect aproape de perfectiune.


Indiferent de serviciile de webdesign alese de tine, iti garantam ca punem accent pe calitate si pe profesionalism. Servicii online pentru promovarea afacerii ,a serviciilor si produselor dvs. constructie site pret 

Oferim servicii de calitate la preturi competitive.Contactati-ne si discutam pe larg despre proiectul dvs.