FOTBALLDRAKTER

bevittnat genom sin egen erfarenhet

 


Det verkligt fantastiska med vad Rashford har gjort med sin



Manchester United Drakt Barn, Real Madrid Drakt, Billige Fotballdrakter



och sedan sa boris johnson i fotballdrakter til bedriftslag verkligen chockerande

 

Det verkligt fantastiska med vad Rashford har gjort med sin skolmåltidskampanj och insamlingen under lockdown är att du får en mycket verklig känsla av att allt är äkta från hjärtat från Manchester United och England-anfallaren, och allt kommer från vad han bevittnat genom sin egen erfarenhet.

Och sedan sa Boris Johnson i grunden nej till Rashfords grunder till PM för att garantera en förlängning av matkupongschemat under sommarlovet.

Marcus twittrade och uppmanade alla att stå starka för de 200 000 barnen som skulle gå utan en måltid den dagen, Boris gav pengarna till lokala myndigheter och lovade att han skulle ringa Marcus när han kunde spara fem minuter.

manchester united drakt barn

Detta kom bara några månader efter att hälsosekreteraren Matt Hancock krävde mer hjälp från rika fotbollsspelare. Ironin kommer inte att gå vilse på någon av oss.

Kan det finnas något viktigare för någon som är anklagad för att styra landet än att mata ett hungrigt barn?

real madrid drakt

Bisarrt alla fattiga barn var tvungna att missa början på lektionerna, att ställa i kö varje måndag för sina fem middagar, slet av en enorm rulle. Jag använde dem ibland till en skolmiddag, jag sålde dem ibland till Steve Baxter bara för att lägga lite pengar i fickan för att mata min kärlek till vinyl. När du är 12 eller 13 år kommer du inte alltid att ta förnuftiga beslut.

billige fotballdrakter

Jag kommer inte ihåg någon av mina fotbollshjältar som erkände problem som barn som jag hade då. Men Marcus Rashford, som inte kunde ha gjort någonting och kommit undan med det i tre månader, har varit en riktig modern hjälte.

Det är inte hans jobb att köpa mat för fattiga människor i Storbritannien idag. Men precis som matbankerna som gör så mycket bra arbete i detta land, inklusive många som drivs av fotbollsfans, är Marcus Rashford mycket medveten om att om han inte gör det något om det, ingen annan kommer att göra det. Och det är verkligen chockerande.