fotballdrakter

danske landskampen har blitt gjort

 


Christian Eriksen er opptatt av



Roma Drakt, Tottenham Drakt

den danske landskampen har billige fotballdrakter barn gjenforent med 28-åringen

 

Christian Eriksen er opptatt av å returnere til Tottenham denne måneden med sin tidligere klubb som er interessert i å ta midtbanespilleren Inter på lån.

Den danske landskampen har blitt gjort tilgjengelig for overgang etter å ha slitt med å bryte inn i Antonio Conte sine planer siden han ble med i Serie A-klubben fra Spurs - for mindre enn 12 måneder siden.

Eriksen har vært begrenset til bare 39 kamper og har bare spilt 13 ganger i alle konkurranser denne sesongen, uten å score eller kreve en eneste assist.

roma drakt

Inter er åpne for en låneavtale for Eriksen da den italienske klubben tror det vil sette ham i butikkvinduet, og potensielt øke overføringsverdien hvis de selger ham om sommeren.

Inters holdning kan komplisere saken, med den italienske klubben som antas å ha priset noen interesserte allerede med lånegebyret.

Conte har fortalt Eriksen privat at han trenger å vise karakter i denne situasjonen, og at han vil at han skal være Inters playmaker.

tottenham drakt

Eriksen spilte hele 2-1 Coppa Italia-seieren mot Fiorentina på onsdag. Inter spiller Juventus søndag i Serie A.

Eriksen er også blitt knyttet til et overgang til West Ham, mens PSG-manager Mauricio Pochettino også er opptatt av å bli gjenforent med 28-åringen.