fotbollströjor

pengar till deras kvinnliga motsvarigheter

 


Charlton Women befordrad till WSL



England Tröja, Spanien Tröja, Frankrike Tröja, Wales Tröja

addicks-kvinnorsidan var en köp fotbollströjor är engagerad i saken

 

Charltons ägare Thomas Sandgaard säger att han redan har åtagit sig att investera 'flera miljoner dollar' varje år när han ser ut att få Charlton Women befordrad till WSL.

Addicks-kvinnorsidan var en av de mest framgångsrika i operationen men när herrlaget degraderades från Premier League 2007 fattades beslutet att skära in pengar till deras kvinnliga motsvarigheter.

Först gick Charlton Athletic Community Trust och sedan Charlton-fan Stephen King in för att hålla kvinnans lag flytande efter att de upplöstes.

england tröja

Men efter att ha tagit kontrollen över Charlton Athletic förra året inledde den dansk-amerikanska affärsmannen Sandgaard i november diskussioner med King om att föra samman sidorna igen och det tillkännagavs på onsdagen att han har kommit överens om villkor för att få kvinnans lag under samma ägande. som männen.

spanien tröja

Sandgaard har ambitiösa planer för damlag och avser att se till att de har heltidsstatus, med avsikt att se klubben säkra befordran till WSL.

frankrike tröja

Charlton vann Women's FA Cup 2005 och var två gånger tvåa i tävlingen under det första årtiondet av det nya årtusendet.

wales tröja

De vann också Women's League Cup 2004 och 2006 och Sandgaard är angelägen om att de än en gång blir en av de ledande klubbarna.

Sandgaard medger att det fortfarande finns mycket att göra innan de kan återfå sin plats i toppdivisionen och utmana om bestick igen men han är engagerad i saken.

 

Goedkope Finland elftal shirt

Billige Tyskland Drakt

sport water bottle

England tröja

Getafe Vieraspelipaita