Tottenham og Man City har tilmeldt sig for at skabe en



Maglie Calcio Poco Prezzo, Maglie Calcio 2021, Jalkapallo Pelipaidat, Fotbollströjor Barn



manchester united, maglie calcio basso costo kvalifikationsproces

 

Det blev afsløret søndag, at seks af Englands største fodboldklubber var blevet enige om en plan om at skabe en seismisk oprystning af spillet.

Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Man City har tilmeldt sig for at skabe en rivaliserende konkurrence til Champions League.

Den spanske trio Atletico Madrid, Barcelona og Real Madrid samt AC Milan, Inter Milan og Juventus fra Italien er også en del af oprørsgruppen.

Maglie Calcio Poco Prezzo

Der vil være 15 stiftende medlemmer af European Super League i alt uden nogen trussel om nedrykning, og det vil blive spillet sammen med de respektive nationale nationale ligaer.

maglie calcio 2021

Premierministeren talte også imod planerne og advarede om, at de kunne være enormt skadelige for spillet.

Jalkapallo Pelipaidat

Planer for en europæisk superliga ville være meget skadeligt for fodbold, og vi støtter fodboldmyndighederne i at handle. De ville strejke i hjertet af det indenlandske spil og vil vedrøre fans over hele landet.

fotbollströjor barn

Kultursekretær Oliver Dowden kommenterede også planerne og sagde, at enhver beslutning skulle involvere tilhængere.

Selv med de foreslåede ændringer til Champions League er der stadig en mulighed for, at hold ikke kan kvalificere sig. Dette ville eliminere denne risiko.

Super League ville bestå af 20 klubber bestående af 15 faste stiftende medlemmer og yderligere fem sider, der blev bestemt gennem en kvalifikationsproces.