kaptein for dem ved flere anledninger

 


Etter et trekk for Lyons Houssem Aouar



Fotballdrakter, Billige Fotballdrakter, Camisetas De Fútbol, Maillot Foot Usine Pas Cher



men 27-åringen har endelig fotballdrakter butikk anledninger denne perioden

 

Partey var et mangeårig Arsenal-mål og ble til og med speidet under Unai Emery i 2018, selv om den spanske sjefen valgte å plaske pengene sine på Nicolas Pepe i stedet.

Men 27-åringen har endelig kommet til klubben nord i London, til stor bekymring for Atletico, som sies å være rasende over å miste Partey så sent i vinduet.

Etter et trekk for Lyons Houssem Aouar mislyktes, dukket Jorginho - som nesten ble med i Manchester City da Mikel Arteta var Pep Guardiolas assistent - som det mest sannsynlige alternativet som en ny nr. 6.

Mens Partey - som også var løst knyttet til Chelsea - var det foretrukne talentet, virket Jorginho mer oppnåelig, og Arsenal hadde håp om å signere den brasilianske italienske landskampen.

fotballdrakter

Arteta vurderer midtbanespilleren, 28, høyt etter å ha kjempet for sin signatur i City før Chelsea svingte inn for å premiere ham fra Napoli.

billige fotballdrakter

Og nord-Londonerne ventet på å se om Chelsea flyttet til West Ham-defensive midtbanespiller Rice, som Frank Lampard er kjent for å være en stor fan av.

Camisetas De Fútbol

Tidligere i vinduet ble Rice sett på som et mål for midtstoppposisjonene, men Chelsea signerte i stedet Thiago Silva.

Maillot Foot Usine Pas Cher

Det kan ha forlatt Jorginhos plass i laget i tvil til tross for at han har vært et fast innslag under Lampard.

De blå informerte da Arsenal om at de ikke hadde til hensikt å la Jorginho forlate som et resultat.

Og i stedet flyttet Arsenal tilbake til Partey og var i stand til å sjonglere økonomien sin for å kunne få til en avtale.

Chelseas langsiktige interesse for Rice betyr i mellomtiden at de sannsynligvis vil gjøre et nytt forsøk på å signere ham i fremtiden.

Kontrakten hans på London Stadium, som han signerte i desember 2018, holder ham hos Hammers til sommeren 2024, og det vil derfor ta et enormt bud å signere ham.

Rice sto selvfølgelig på Chelsea-bøkene fra syv til 14 år før han begynte i West Ham i 2014 etter å ha blitt løslatt av de blå.

Han har siden oppnådd 102 Premier League-opptredener med det østlige London-antrekket og har vært kaptein for dem ved flere anledninger denne perioden.