del spekulationer som gruppen skulle kunna

 


Kroenke Sports Enterprises har ingen avsikt att



Fotbollströjor Barn, Fotbollskläder, Voetbalshirts, Camisetas De Fútbol



gunners håller regelbundet göra egna fotbollströjor league-match mot everton

 

Kroenke Sports Enterprises har ingen avsikt att sälja Arsenal och kommer att täcka kostnaden för klubbens avbrutna försök att gå med i en europeisk Super League, insisterade regissören Josh Kroenke under ett stormigt möte med anhängare på torsdag.

Gunners håller regelbundet fans 'Forum-evenemang med inflytelserika grupper under hela säsongen men Kroenke, son till ägaren Stan, gjorde ett sällsynt uppträdande via Zoom tillsammans med VD Vinai Venkatesham.

- Streama ESPN FC Daily på ESPN +

fotbollströjor barn

Arsenal skjutit ursprungligen upp online-sammankomsten på söndag, timmar efter att nyheten släpptes att klubben var ett av sex engelska lag som anmälde sig till en ny europeisk tävling, men det ordnades om under de senaste 48 timmarna när Super League-förslagen kollapsade.

fotbollskläder

En betydande andel av supportrarna har alltid motsatt sig Kroenkes ägande sedan han tog majoritetsinnehav 2011 och klubbens försök att bryta ut har återupptagit fientlighet bland fanbasen, vilket ledde till en del spekulationer som gruppen skulle kunna sälja.

voetbalshirts

Kroenke upphävde emellertid dessa rykten och bekräftade att hans moderbolag kommer att täcka uttagsavgifterna som följer av U-svängen. Rapporter tyder på att dessa ligger i cirka 8 miljoner pund, men Venkatesham indikerade att siffran var lägre.

Camisetas De Fútbol

När Kroenke försökte förklara sitt beslut att gå med i de 12 utbrytarlagen hävdade de att de försökte skydda klubbens framtid bland minskande intäkter till följd av coronaviruspandemin och fyra säsonger i rad utanför Champions League.

Venkatesham hävdade också att Arsenal inte var centrala personer i Super League-formationen, trots att flera källor tyder på att Gunners, Manchester United och Liverpool var starkt inflytelserika.

En stor fanprotest med hashtaggen #KroenkeOUT planeras utanför Emirates Stadium före fredagens Premier League-match mot Everton.

 

nouveau officiel Maillot Third Belgique

koszulka Eintracht Frankfurt

Billige Crystal Palace Drakt

fotbollströjor barn

Maglie Da Italianazionale