Ward nya roll inom fotbollsenheten vid West



Fotbollskläder Barn Billigt, Maillot De Foot, Billige Fodboldtrøjer



ward nya roll inom designa egna fotbollströjor positiv förändring

 

Englands första fotbollshatbrottsofficer Stuart Ward tror att en utökad period av matcher bakom stängda dörrar, i kombination med brist på ansvar och utbildning, får fler att missbruka spelare online på ett sådant sätt att det skadar deras mentala välbefinnande.

Ward nya roll inom fotbollsenheten vid West Midlands-polisen kommer att täcka rapporterade brott från det professionella spelet till gräsrotsnivån, även om han medger att världen av sociala medier blir oerhört svår att kontrollera.

Kick It Out rapporterade en ökning av diskrimineringen med 42 procent förra säsongen och i Midlands specifikt fick en 12-årig pojke från Solihull utbildningssessioner som en del av den återställande rättsprocessen efter att ha misshandlat Crystal Palace-framspelaren Wilfried Zaha online i juli förra året.

fotbollskläder barn billigt

Ward tycker att det är alldeles för enkelt att skicka dessa typer av meddelanden och att bredare utbildning är avgörande för att försöka bekämpa en växande fråga.

fotbollskläder barn billigt

Ward egna erfarenheter av diskriminering inom fotboll går tillbaka till mer än 20 år sedan de misshandlats ras som en ung spelare på gräsrotsnivå och han känner att han kan identifiera sig med toppspelare som regelbundet utsätts för liknande behandling.

maillot de foot

Han har redan haft positiva samtal med Midlands 'klubbar inklusive Aston Villa och säger också att det är viktigt att polisen och sociala medieföretag' sjunger av samma psalmblad 'när det gäller att identifiera brottslingar.

Billige Fodboldtrøjer

Kick It Out är fotbollens organisation för jämställdhet och inkludering - som arbetar inom fotbolls-, utbildnings- och samhällssektorerna för att utmana diskriminering, uppmuntra inkluderande metoder och kampanj för positiv förändring.

Billige Fodboldtrøjer

Nyeste Nigeria Landsholdstrøje

voetbalshirts

Olympique Marseille Paita Omalla Nimellä

Billiga Fotbollströjor