Midlertidig hovedtrener Jimmy Ball fikk sin Forest

Fotballdrakter Norge, Camisetas De Futbol, Fotbollströjor

ball, sønn av englands hvor kan man kjøpe fotballdrakter en overfylt målmølle

Midlertidig hovedtrener Jimmy Ball fikk sin Forest Green-periode som en startende start da mål fra Jordan Moore-Taylor, Ebou Adams og Chris Stokes så Rovers avslutte en tapsserie på fire spill med en 3-2 League Two-seier over Scunthorpe.

Ball, sønn av Englands verdensmesterskap-vinner Alan, erstattet den sparkede Mark Cooper tidligere i uken.

Og han så sine foryngede Rovers legge ut 10 hjørner i det innledende 20 minutter da de tok kampen til de besøkende.

fotballdrakter norge

Fra første gang nektet Scunthorpe-keeper Rory Watson på mirakuløst vis Stokes åpningen - da han palmet ballen utenfor linjen hans fra Nicky Caddens hjørne.

fotballdrakter

Rovers fikk nesen foran etter 21 minutter da Moore-Taylor nikket inn fra et Adams-kryss.

camisetas de futbol

Harrison McGahey planet ut for Scunthorpe på pausen, og borte utenfor Luke McGee.

fotbollströjor

Abo Eisa satte Iron foran i det 52. minutt, og sprengte ballen inn i bunnen av nettet fra McGee rett fra sekstenmeteren.

Rovers gjenopprettet paritet etter 72 minutter da Cadden frispark kikket inn av det umarkerte Adams-hodet.

Cadden fluffet linjene sine fra straffemerket i det 11. minutt etter at Adams ble felt av Jacob Bedeau, men et minutt senere gjenvunnet Rovers ledelsen - kaptein Stokes stakk ballen gjennom en overfylt målmølle.