laporta var barca-præsident største udvalg af fodboldtrøjer både laporta

Den tidligere Barcelonapræsident og præsidentkandidat Joan Laporta har fortalt ESPN, at klubben gentagne gange har løjet for Lionel Messi, men han tror ikke, at den argentinske international vil spille sin fodbold et andet sted næste sæson.

Laporta var Barca-præsident mellem 2003 og 2010 og stiller til genvalg den 24. januar, da klubben vil udnævne en afløser for Josep Maria Bartomeu, der trådte tilbage i oktober.

Messis Barcelona-aftale udløber den 30. juni 2021, og han har lov til at forhandle en aftale forud for kontrakt med andre klubber fra 1. januar.

Manchester City ønskede at underskrive ham om sommeren, mens ESPN afslørede denne måned, at Paris Saint-Germain også overvåger situationen med det formål at genforene ham med Neymar i Frankrig.

Laporta har dog sagt, at han ikke kan se årets seks gange verdensspiller trække i en anden klubtrøje og tilføjede sit forhold til Messi, og hans far, Jorge, som også er hans agent, giver ham fordelen i forhold til de andre otte. kandidater til formandskabet.

tyskland trøje

Laportas første trylleformular som Barca-præsident så Messis progression i det første hold, udnævnelsen af ​​Pep Guardiola som træner og to Champions League-titler.

Italien Trøje

Da han blev spurgt, om det var muligt at genunderskrive Neymar, sagde han, at han ikke ville tale om andre spillere, da det kunne destabilisere truppen, selvom han tilføjede, at han kunne lide 'dygtige' spillere og afslørede, at han var i kontakt med mange af spil største agenter i løbet af sin tid væk fra fodbold.

Den tidligere midtbanespiller Xavi Hernandez, der i øjeblikket træner Al-Sadd i Qatar, er en anden person, der kan spille en stor rolle i valgkampen. Han har været stærkt forbundet med Victor Font, en anden kandidat til præsidentskabet, men sagde i weekenden, at han ikke officielt ville støtte nogen, mens han priste både Laporta og Font.