april vil se neste trinn i billige fotballdrakter barn den voksne befolkningen
Johnson har allerede bekreftet at 12. april vil se neste trinn i veikartet, med butikker, pubhager, treningssentre og frisører blant lokalene som får lov til å åpne igjen.
The Scientific Pandemic Influenza Group on Modelling, som gir råd til regjeringen, har produsert et papir som sier at en økning i sykehusinnleggelser og dødsfall er 'høyst sannsynlig' i de senere stadiene av veikartet utenfor låsing.
Panelets vurdering var at enhver gjenoppblomstring av sykehusinnleggelser og dødsfall etter mandagens lemping av låsing var 'høyst usannsynlig' for å legge et uholdbart press på NHS.
fotballdrakter på nett
I de fleste scenariene ekspertene så på, ville toppen av en potensiell nybølge være lavere enn i januar 2021.
fotballdrakt
Johnson insisterte også på at folk skulle fortsette å få Oxford / AstraZeneca-jabs, til tross for rapporter om bekymringer om sjeldne bivirkninger.
maglie calcio prezzi bassi
Downing Street har insistert på at alle voksne vil bli tilbudt en vaksine innen utgangen av juli som planlagt, til tross for at offisielle anslag om forsyninger blir kraftig nedprioritert.
Fußballtrikots günstig
Kabinettkontoret har antydet at det i gjennomsnitt vil bli gitt 2,7 millioner doser i uken i England til slutten av juli, ned fra et tidligere estimat på 3,2 millioner.
Statsministerens offisielle talsmann nektet å bli trukket på 'detaljer rundt forsyninger og leveranser' av vaksinedoser, men sa 'vi holder oss på sporet' for å oppnå målene som er satt for programmet.
Forsyningen av vaksiner i april har vært begrenset av behovet for å teste et parti på 1,7 millioner doser og forsinkelser i en forsendelse på rundt fem millioner fra India.
Utbyggingen vil bli styrket av introduksjonen av Moderna-jabs senere i april for å gå sammen med Pfizer- og AstraZeneca-vaksinene som allerede er i bruk.
Noen 26,7 millioner mennesker i England har nå hatt en første dose, tilsvarende 60 prosent av den voksne befolkningen.