ball, son till englands köp fotbollströjor en fullsatt målmouth
Tillfällig huvudtränare Jimmy Ball fick sin Forest Green-tjänstgöring till en flygande start då mål från Jordan Moore-Taylor, Ebou Adams och Chris Stokes såg Rovers avsluta en fyra-match förlorande rad med en 3-2 League Two-seger över Scunthorpe.
Ball, son till Englands VM-vinnare Alan, ersatte den avskedade Mark Cooper tidigare i veckan.
Och han såg sina föryngrade Rovers posta 10 hörn i början av 20 minuter när de tog spelet till besökarna.
fotbollskläder barn billigt
Från början förnekade Scunthorpe-målvakten Rory Watson på mirakulöst sätt Stokes öppnaren - palmerade bollen från sin linje från Nicky Caddens hörn.
fotbollströja
Rovers fick näsan framåt efter 21 minuter när Moore-Taylor nickade in från ett Adams 'kors.
fodboldtrøjer
Harrison McGahey planade för Scunthorpe på grund av pausen och borrade bortom Luke McGee.
maillot de foot
Abo Eisa satte järnen i ledning efter 52 minuter och sprängde bollen i botten av McGees nät från rakt in i boxen.
Rovers återställde paritet efter 72 minuter då Cadden 'frispark tittade in från det omärkta Adams' -huvudet.
Cadden fluffade sina rader från straffpunkten i 11 minuter kvar efter att Adams foulats av Jacob Bedeau, men en minut senare återfick Rovers ledningen - kapten Stokes knuffade bollen genom en fullsatt målmouth.